- Et tilbud om ferieopplevelser og aktiviteter, til alle våre TilStede-familier!

Gjennom TIlStede er vi i kontakt med mange familier, og mange av disse har ulike utfordringer i hverdagen. I 2021 opprettet vi TilStede Ferie, og på den måten ønsker vi å gi gode ferieopplevelser til våre TilStede-familier, som både trenger det og fortjener det.

Vi gir ulike tilbud i feriene gjennom hele året. Eksempelvis har vi vår egen campingvogn med spikertelt. Denne står på fantastiske Moysand Familiecamping, og lånes ut gratis i hele sommersesongen. Dette gir massevis av gode sommerferieminner til små og store. Vi samarbeider også med lokale parker og aktører, som sørger for at vi kan gi ut inngangsbilletter og dagspass i skoleferiene. Ulike julearrangementer og vinteraktiviteter er også eksempler på hva TilStede Ferie kan tilby.

For mer informasjon, ta kontakt med oss på email: post@tilstede.no
eller ring oss på 938 555 77.
Campingferie på Moysand Familiecamping: 1 ukes gratis ferietilbud til lavinntektsfamilier i TilStede-nettverket, gjennom hele sommersesongen. Vogn med spikertelt på fast plass, med 5 sengeplasser, komplett kjøkken/ stue og skjermet uteplass. Barna får kioskpenger, velkomstgaver og familien får dagspass til dyreparken. I tillegg sørger vi for matkasser og annet som familien måtte trenge 🌞

Aktivitetstilbud gjennom hele året: Vårt ønske er at våre TilStede-familier får tilbud om gode ferieopplevelser gjennom hele året. I julen arrangeres tur til Kilden Teater og konserthus i Kristiansand, med juleforestilling og noe ekstra til barna. I høst, vinter og påskeferie tilbys ulike aktiviteter som varierer, eksempelvis konserter, kinotilbud og opplevelsesparker.

Med stor støtte fra frivilligheten og det lokale næringslivet: TilStede har mer enn 10 års erfaring med godt samarbeid med lokalt næringsliv, ulike kirker og menigheter. Frivillighet og samfunnsdugnad er bærebjelken i arbeidet vårt, og vi er takknemlig for alle gode bidrag! Eksempelvis er Rasteplassen, Moysand Familiecamping, ulike butikker og bedrifter i Grimstad faste samarbeidspartnere.

Nye vogner 2022. Veien videre her kommer det mer info snart